Veirforholdene i Marts og April Maaneder 1867 paa Landbohøiskolen og 8 af Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Veirforholdene i Marts og April Maaneder 1867 paa Landbohøiskolen og 8 af Landhusholdningsselskabets Stationer.