Bemærkninger til Lieutenant la Cours Artikel „Om Hedernes Benyttelse" i Tidsskrift for Landokonomi. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger til Lieutenant la Cours Artikel „Om Hedernes Benyttelse" i Tidsskrift for Landokonomi.