Ere de hidtil benyttede Midler til vort Agerbrugs Udvikling betryggende for Fremtiden? Foredrag, den 13de Februar 1867. - Valentiner, Godseier (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Ere de hidtil benyttede Midler til vort Agerbrugs Udvikling betryggende for Fremtiden? Foredrag, den 13de Februar 1867.