Spredte Træk til Belysning af evropæiske og oversøiske Landbrugs Forhold fra 1870’erne til Nutiden. - Hertel, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Spredte Træk til Belysning af evropæiske og oversøiske Landbrugs Forhold fra 1870’erne til Nutiden.