Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. (Udarbejdet paa Grundlag af et Foredrag, den 21de Marts 1866.) - Segelcke, Th. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. (Udarbejdet paa Grundlag af et Foredrag, den 21de Marts 1866.)