I hvilket Forhold stiller Udbyttet af Studefedningen sig i Sammenligning med Indtægten af Meieridriften? Foredrag, den 28de Febr. 1866. - Buus, N. P. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
I hvilket Forhold stiller Udbyttet af Studefedningen sig i Sammenligning med Indtægten af Meieridriften? Foredrag, den 28de Febr. 1866.