Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne November og December 1864, Januar, Februar og Marts 1865. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne November og December 1864, Januar, Februar og Marts 1865.