Landbruget før og nu. (Nedskreven efter Foredrag og Discussion i en Landboforening paa Gjedserodde paa Falster.) - Buus, R. P. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbruget før og nu. (Nedskreven efter Foredrag og Discussion i en Landboforening paa Gjedserodde paa Falster.)