Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Juni, Juli, August, September og Oktober Maaneder 1864. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Juni, Juli, August, September og Oktober Maaneder 1864.