Indbydelse til Afholdelse af Product- og Industrie-Udstillinger, nærmest i Anledning af Krigen. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Indbydelse til Afholdelse af Product- og Industrie-Udstillinger, nærmest i Anledning af Krigen.