Kornavlen paa en Bondegaard i Aarene fra 1763 til 1838, et lidet historisk-statistisk Bidrag til Oplysning om Agerbrugsforholdene paa Vestjyllands sandede Egne. - Fenger, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kornavlen paa en Bondegaard i Aarene fra 1763 til 1838, et lidet historisk-statistisk Bidrag til Oplysning om Agerbrugsforholdene paa Vestjyllands sandede Egne.