Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. Udarbejdet paa Grundlag af Foredrag holdte d. 16de Decbr. 1863 og den 30te Marts 1864. - Segelcke, Th. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. Udarbejdet paa Grundlag af Foredrag holdte d. 16de Decbr. 1863 og den 30te Marts 1864.