Islandske Landboforhold, nærmest med Hensyn til Huusdyrholdet. Foredrag, d. 24de Februar 1864. - Krabbe, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Islandske Landboforhold, nærmest med Hensyn til Huusdyrholdet. Foredrag, d. 24de Februar 1864.