Iagttagelser over Vejrforholden epaa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne Mai og Juni 1863. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholden epaa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne Mai og Juni 1863.