Om kunstige Gjødningsstoffer og deres Anvendelse i Agerbruget. Foredrag, den 3die Dec.1862. - Segelcke, Th. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om kunstige Gjødningsstoffer og deres Anvendelse i Agerbruget. Foredrag, den 3die Dec.1862.