En Beskrivelse af Gauthier's Maade at opbevare og dyrke Kartofler paa. Oversat fra det Franske. - Wendt, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
En Beskrivelse af Gauthier's Maade at opbevare og dyrke Kartofler paa. Oversat fra det Franske.