Om den nyere Tids Undersøgelser over de Sygdomme hos vore Culturplanter, som foraarsages af Snyltesvampe. Foredrag, den 12te Marts 1862. - Ørsted, A. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om den nyere Tids Undersøgelser over de Sygdomme hos vore Culturplanter, som foraarsages af Snyltesvampe. Foredrag, den 12te Marts 1862.