Om Oxens ondartede Lungesyge og Midlerne til at sikkre os imod samme. Foredrag, den 5te Marts 1862. - Tscherning, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Oxens ondartede Lungesyge og Midlerne til at sikkre os imod samme. Foredrag, den 5te Marts 1862.