Iagttagelser over Veirforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Mai og Juni Maaneder 1861. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Veirforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Mai og Juni Maaneder 1861.