Om Iagttagelserne paa Landhuusholdningsselskabets meteorologiske Stationer. Foredrag, den 13de Februar 1881. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Iagttagelserne paa Landhuusholdningsselskabets meteorologiske Stationer. Foredrag, den 13de Februar 1881.