Om Tilberedning af bruunt og suurt Hø. Af en Beretning til det Kongl. svenske Landbrugsakademi. - Müller, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Tilberedning af bruunt og suurt Hø. Af en Beretning til det Kongl. svenske Landbrugsakademi.