Om Forebyggelse af Oldenborrelarvens Angreb paa den unge Rugplante ved Gjødningens rette Anvendelse i Brakmarken. - Winther, M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Forebyggelse af Oldenborrelarvens Angreb paa den unge Rugplante ved Gjødningens rette Anvendelse i Brakmarken.