Oversigt over hvad der i den nyere Tid er gjort for at forskaffe Landalmuen en videre gaaende Uddannelse. - Wichfeld, Kammerherre (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Oversigt over hvad der i den nyere Tid er gjort for at forskaffe Landalmuen en videre gaaende Uddannelse.