Meddelelser om nogle praktiske Resultater efter Anvendelsen af Guano og suur phosphorsuur Kalk. - Carøe, C. F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser om nogle praktiske Resultater efter Anvendelsen af Guano og suur phosphorsuur Kalk.