Om vandførende Lag i Almindelighed, og om de Lag i Særdeleshed, der i Danmark nære Kilder og Brønde. (Foredrag, den 20de Jan. 1858.) - Forchhammer, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om vandførende Lag i Almindelighed, og om de Lag i Særdeleshed, der i Danmark nære Kilder og Brønde. (Foredrag, den 20de Jan. 1858.)