Er den Uddannelse, de fleste unge Landmænd faae, passende til, at de kunne indtage en Stilling som Forvaltere? - Valentiner, Godseier (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Er den Uddannelse, de fleste unge Landmænd faae, passende til, at de kunne indtage en Stilling som Forvaltere?