Med Hensyn til Formen af Meieriopgjørelser samt Anvendelsen af Roer til Malkekøer. - Sehested, Jægermester (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Med Hensyn til Formen af Meieriopgjørelser samt Anvendelsen af Roer til Malkekøer.