Betænkning og Forslag med Hensyn til Forandringer i Lovgivningen angaaende Vandets Afledning — Draining derunder indbefattet —og Afbenyttelse, indgivne af den 6te danske Landmandsforsamlings Udvalg. - Wichfeld, Kammerherre (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Betænkning og Forslag med Hensyn til Forandringer i Lovgivningen angaaende Vandets Afledning — Draining derunder indbefattet —og Afbenyttelse, indgivne af den 6te danske Landmandsforsamlings Udvalg.