Resultaterne af en række Forsøg over Foderets Indflydelse i Henseende til Produktionens af Melk, kjød og Gjødning. - Wolff, Emil (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Resultaterne af en række Forsøg over Foderets Indflydelse i Henseende til Produktionens af Melk, kjød og Gjødning.