Commissions-Betænkning, i Anledning af Veterinairskolens Udvidelse til en Læreanstalt for de Landbovirksomheden vedrørende Fag. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Commissions-Betænkning, i Anledning af Veterinairskolens Udvidelse til en Læreanstalt for de Landbovirksomheden vedrørende Fag.