Bemærkninger med Hensyn til vildtvoxende Planter paa forskellig Jordbund. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger med Hensyn til vildtvoxende Planter paa forskellig Jordbund.