Om Straaets Betydning som Gjødning og som Føde for Qvæget. (Meddeelt af E. Møller Holst.) - Stöckhardt, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Straaets Betydning som Gjødning og som Føde for Qvæget. (Meddeelt af E. Møller Holst.)