I hvilket Forhold bør Eier og Forpagter deeltage i Omkostningerne ved Underdrainingen? - Classen, P. H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
I hvilket Forhold bør Eier og Forpagter deeltage i Omkostningerne ved Underdrainingen?