Beretning angaaende den fra Jyllands og Slesvigs Vesthavne stedfundne Udførsel til England i Aaret 1852.(Af Departementstidenden.) - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning angaaende den fra Jyllands og Slesvigs Vesthavne stedfundne Udførsel til England i Aaret 1852.(Af Departementstidenden.)