Hvilke Principer kunne opstilles som almeengjældende ved Valget af et rigtigt Sædeskifte? - Valentiner, Proprietair (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilke Principer kunne opstilles som  almeengjældende ved Valget af et rigtigt Sædeskifte?