Erfaringer, samlede i September 1852, paa en Reise over Kiel, Hamborg, langs Jernbanen gjennem det Hannoverske, Rhin-Preussen, over Cölln til Brüssel, Antwerpen, og et 5 Dages Ophold og Reiser i den belgiske Campine. - Fjelstrup, S. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Erfaringer, samlede i September 1852, paa en Reise over Kiel, Hamborg, langs Jernbanen gjennem det Hannoverske, Rhin-Preussen, over Cölln til Brüssel, Antwerpen, og et 5 Dages Ophold og Reiser i den belgiske Campine.