Indberetning til Landhuusholdnings-Selskabet fra dets forhenværende Lærling M. Poulsen. - Poulsen, M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Indberetning til Landhuusholdnings-Selskabet fra dets forhenværende Lærling M. Poulsen.