Middel mod Kartoffelsygdommen. (Uddrag af Forhandlinger i Landhuusholdnings-Selskabet). - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Middel mod Kartoffelsygdommen. (Uddrag af Forhandlinger i  Landhuusholdnings-Selskabet).