Beretning om Kreatur- og Bare-Udførselen pr. Dampskib fra Halvøens Besthavne til London i Aaret 1851. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Kreatur- og Bare-Udførselen pr. Dampskib fra Halvøens Besthavne til London i Aaret 1851.