Iagttagelser paa en Reise i Udlandet i Sommeren 1851 med nærmest Hensyn til Engcultur. - Møller Holst, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser paa en Reise i Udlandet i Sommeren 1851 med nærmest Hensyn til Engcultur.