Beskrivelse af de største med Held udførte Opdyrkninger af raae Jorder i Ringkjøbing Amt. - Kofoed, Landvæsenscommissair (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beskrivelse af de største med Held udførte Opdyrkninger af raae Jorder i Ringkjøbing Amt.