Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1905. - Christensen, N. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1905.