Kan man ved den Baudouinske Reaktion paa Sesamolje forveksle Natursmør med Margarine. - Rordam, K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kan man ved den Baudouinske Reaktion paa Sesamolje forveksle Natursmør med Margarine.