Udførsel af Fedeqvæg, m. m., fra Jylland til England, med Dampskibe, i Aaret 1850. (Efter Departementstidenden). - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udførsel af Fedeqvæg, m. m., fra Jylland til England, med Dampskibe, i Aaret 1850. (Efter Departementstidenden).