Nogle Rodvæxter, betragtede som vigtige Surrogater for Kartofler. (Efter det Engelske.) - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Rodvæxter, betragtede som vigtige Surrogater for Kartofler. (Efter det Engelske.)