De grovuldede Faars Behandling i England med Hensyn til Uldens Forøgelse og Forbedring. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
De grovuldede Faars Behandling i England med Hensyn til Uldens Forøgelse og Forbedring.