Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1904. - Christensen, V. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1904.