Om Kvælstoftabet i Koajle ved Spredningen og om mulig Forebyggelse deraf ved Tilsætning af Superfosfat. - Bjørn-Andersen, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Kvælstoftabet i Koajle ved Spredningen og om mulig Forebyggelse deraf ved Tilsætning af Superfosfat.