Kjøbenhavns kommunale Arbejdsanvisningskontor og om dets eventuelle Omplantning i Landbruget. - Beyer, Herman (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kjøbenhavns kommunale Arbejdsanvisningskontor og om dets eventuelle Omplantning i Landbruget.