Jordlopperne, deres Livsforhold, økonomiske Betydning og Midlerne mod dem. - Jensen-Haarup, A. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Jordlopperne, deres Livsforhold, økonomiske Betydning og Midlerne mod dem.